Opdrachtgevers

Strukton Worksphere, Son

Strukton Worksphere is gespecialiseerd in beheer en onderhoud en realisatie van de omgeving waarin we werken, reizen en verblijven. In gebouwen en bouwwerken met meerdere functies en in complexen omgevingen.

Brightlands Chemelot Campus, Sittard-Geleen

Brightlands Chemelot Campus is ťťn van de acht National Science and Innovation Parks in Nederland. Sinds 2012 wordt de campusontwikkeling uitgevoerd door een consortium van drie partijen: Royal DSM, de provincie Limburg en de Universiteit Maastricht.

Volantis, Eindhoven

Volantis is een ingenieurs- en consultancygroep dat ontzorgt, inspireert en verrast in elke fase van de levenscyclus van (bedrijfs)gebouwen en productiemiddelen: vanaf ontwikkeling tot realisatie en onderhoud. Volantis heeft vijf Business Units.

Gemeente Amsterdam, Amsterdam

Gemeente Amsterdam is een grootstedelijke gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt ongeveer 850.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 219 km2. De gemeente is verdeeld in stadsdelen met een eigen bestuur.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Amsterdam

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. Zij beleggen, financieren en ontwikkelien vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van o.a. Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars etc.

Radboud Universiteit, Nijmegen

De Radboud Universiteit bestaat sinds 1923. Colleges waren er onder meer in rechten, theologie, filosofie en geneeskunde. Tegenwoordig is de Radboud Universiteit een brede, internationaal georiŽnteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit.

Alliander, Arnhem

Alliander is een infrastructuurgroep. Zij verzorgen een btrouwbare, betaalbare, bereikbare en duurzame energievoorziening in een groot deel van Nederland. Alliander distribueert gas en elektriciteit naar consumenten, bedrijven en instellingen.

Ballast Nedam, Nieuwegein

Kernactiviteiten van Ballast Nedam spelen zich af op de werkgebieden huisvesting en mobiliteit. Daarbij richten ze zich op integrale projecten en op een innovatieve, industriŽle manier van bouwen.

Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg is een stad met ruim 200.000 inwoners. In Tilburg vindt iedereen zijn draai. Er is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan en te winkelen.

A.S.R., Utrecht

A.S.R. is de Nederlandse verzkeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardantie biedt a.s.r. een breed assortiment van financiŽle producten.

Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf maakt deel uit van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Onze taak is het beheren en ontwikkelen van de grootste vastgoedportefeuille (7 miljoen m2) van Nederland.

CBRE,

CBRE is een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur. Zij richten zich op commercieel vastgoed in alle sectoren, zoals kantoren, winkels en winkelcentra, industrieel en logistiek vastgoed, hotels, woningcomplexen en zorgvastgoed.

Gemeente Leiden

De gemeente Leiden heeft ongeveer 122.000 inwoners en heeft ook wel de bijnaam 'De Sleutelstad'. De gemeente staat ook wel bekend om de rijke geschiedenis en oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.

Cordaan

Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartsendijk en Nieuw Vennep. Zij richten zich op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben.

CWF

CWF bestaat uit de TBI-ondernemingen Croon Elektrotechniek en Ingenieursbureau Wolter & Dros. Zij hebben kennis, ervaring en accredaties voor het optimaal beheer van gebouwen, installaties ťn facilitaire diensten.

Bouwinvest, Amsterdam

Bouwinvest belegt sinds 1952 in vastgoed voor het pensioenfonds van de bouw (bpfBOUW). Door hun specialistische kennis kunnen zij de opdrachtgevers echt maatwerk bieden dat overeenkomt met hun risicoprofiel en lange termijn beleggingsdoelstellingen.

Nieuws

We hebben een nieuwe website!
Nieuwe website SafeConsult.

Lees verder

Referenties

Referenties van SafeConsult.
Hier vindt u een selectie van onze uitgevoerde projecten.

Lees verder

Contact

SafeConsult
Tel.  073 544 20 06
info@safeconsult.nl

Lees verder

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van SafeConsult.
Hier vindt u een selectie van opdrachtgevers van SafeConsult.

Lees verder